lördag 21 januari 2012

En härlig lördag!

Vi började dagen men nån sorts sovmorgon. Agnes var visserligen vaken mellan 5 och 6, och Vilmer vaknade också 5 men båda somnade om och vaknade igen 07.40! (de som inte har barn tycker förstås att det inte räknas som sovmorgon..)

Niklas och kompisen Jens åkte iväg för att laga Jens och Cissis bil som hade bestämt sig för att lägga av. Jag tog med mig kidzen hem till Cissi och vi gick en prommis och tittade på papporna som meckade för fullt. Så skönt att komma ut på en liten promenad. Tyvärr tror jag min vagn kommer tappa hjulet snart... Måste ta tag i det snart...

Efter lite lunch och sov stund var vi tillbaka hos våra kära vänner för att äta middag. Grabbarna grus har tjoat och lekt, för det mesta glatt! Ibland verkar dock bilarna de kör vilja åka på precis samma ställe :-) Små skruttarna skötte sig också precis som de brukar. Glada, ledsna, nöjda, hungriga och trötta!

Vilmer ville dock inte sova, eller snarare vaknade då Niklas smög ut ur rummet. Det slutade med att han satt i soffan och åt kex och Jens fick smörja dörren med olivolja... Väl hemma tog det inte så många minuter att knoppa in.

Tror jag ska göra det samma! God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar