tisdag 11 maj 2010

Fasligt snabb bebis!

Äntligen är grinden för trappen uppsatt. Nu kan man gå och kissa utan att det finns en fara att pyret druttar till nedervåningen. Men kissar man längre än 30 sekunder så vet man inte vart man hittar honnom sen...

Han är ett litet problem med en otrolig hastighet och en förskräcklig koordenation. Att resa sig mot saker är tydligen väldigt poppulärt just nu, därför kör vi för det mesta med "strumpor av" för att inte förvärra situationen.

Dagarna går ut på att testa allt, pilla på allt och smaka på det mesta. Inte så konstigt kanske, hur ska man annars lära sig. Problemet är att han börjar med något nytt innan han riktigt har koll på grejjen innan! Just därför måste man bebis säkra huset för att skydda bebisen mot - sig själv! Vi måste nog linda in huvudet i nåt, kanske bubbelplast? Är inte så förtjust i sån där hjälm, men förstår absolut syftet. Any way, på nåt sätt måste ungen vadderas.

Om det kan tänkas bli lite varmare ute ska vi nog börja med lite mer utomhusaktiviteter. Fram med picnicfilten så kanske pyret kan sitta på den en stund så jag kan plantera lite blommor (blev så sugen på det när plantagens reklamblad damp ner i brevlåden, synd att jag fortfarande är för sjuk för att orka åka och handla).



Han knapt fota innan pyret var framme och klämde på kameran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar