torsdag 5 april 2012

Sov gott?

Som vanligt ville inte Vilmer sova när det var dags.

Han som alltid varit såååå lätt att lägga fick en liten separations fas vid 2,5 och lite blev det bättre av att ha fått en lillasyster... Plöttsligt fick vi inte lämna rummet, då fick han panik. Vi skulle hålla handen och klappa huvudet osv. Nu har det gått över men istället kan han ligga och skrika "vill inte sova" medan han somnar.

Ikväll bråkade och bökade så då gick Niklas där ifrån. Inga protester hördes så han fick vara ifred. Tydligen ville han sova i fåtöljen, för det var så här vi hittade honom. Söt nosen!!

4 kommentarer:

  1. Han är ju för söt :-)
    Här hemma har vi förståt att Malte har full koll på vart roligheterna sker. Varje gång han läggs ner på golvet kryper han sakta och vingligt, men bestämt, mot Albins rum :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Söta Malte! Tror bestämt han är en kille med fart i :-)

      Radera
  2. Ja, pust. Det märks redan hur mycket mer full rulle det blir nu. Albin är liksom inte van med att Malte förflyttar sig. Dels blir han trampad på och påsprungen stup i kvarten och dels måste Albin gömma undan alla sina grejer högt upp, eftersom det tydligen inte finns tillräckligt med bilar till båda barnen..? :-)
    Hoppas vi kan ses snart! Är Vilmer på fsk nästa vecka?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ja förstår att Albin tycker det är jobbigt!! Dels är brorsan ivägen mest hela tiden, och så är han ju van att ha sina grejor för sig själv, han verkar ju vara rätt ordningsamm också, var sak har sin plats, inte kul när nån annan rör till det liksom. Vilmer har också börjat ta tillbaka saker ur Agnes hand och skriker "nej nej MIN!!"

      Ja han går tis, ons på fsk. Vi måste hinna ses! Kram!

      Radera